email
facebook
facebook

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA

Dorim ca toti clientii nostri sa se simta cat mai bine la “Kids Arena”, de aceea am alcatuit o lista de reguli pentru a fi siguri ca cei care ne viziteaza sunt in siguranta si se pot bucura in voie la locul nostru de joaca.

Prezentul regulament se aplica tuturor celor care intra la locul de joaca. Prin intrarea la locul de joaca acceptati toate prevederile prezentului Regulament. Va rugam sa-l cititi si sa-l explicati copiilor dumneavoastra inaintea intrarii la joaca.

Kids Arena nu se face responsabil de orice consecinta rezultata in urma necitirii Regulamentului sau nerespectarii clauzelor cuprinse mai jos.

Costul biletului se refera exclusiv la utilizarea echipamentelor de joaca si a jucariilor.

Locul de joaca nu poate fi asociat cu forme de ingrijire sau educare a copiilor, tip cresa, gradinita, babysitting, bona, etc.

Taxarea se efectueaza la intrarea in spatiul de joaca, in momentul eliberarii bonului fiscal.

Optiunea pentru o ora sau o zi de joaca se exprima la intrarea in spatiul de joaca.

Depasirea cu 15 minute a orei de joaca se taxeaza suplimentar, cu contravaloarea unui bilet de o ora. (Nu este posibila achitarea diferentei pana la valoarea biletului pentru o zi de joaca).

Depasirea orei de joaca nu se considera o noua vizita si nu se adauga la numarul de vizite necesar pentru acumularea bonusului.

Daca optati pentru varianta de o zi intreaga la joaca, puteti sa va intoarceti oricand si de cate ori doriti in programul de lucru al zilei respective.

Nu este permisul accesul cu obiecte de valoare in spatiul de joaca. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea acestora. Nu este recomandat sa purtati ochelari la locul de joaca.

Copiilor li se interzice sa aiba asupra lor obiecte ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente in timpul utilizarii locului de joaca. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele/insotitorul copilului este unicul responsabil pentru orice consecinta intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copii sau distrugerile realizate.

Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul de joaca;daca totusi introduc jucarii care nu ne apartin, nu raspundem pentru acestea.

Parintii si copiii care lasa obiecte de valoare la dulapior o fac pe propria raspundere.

Conditii de acces:

  • Inaltime maxima admisa 1,30 m
  • Greutate maxima admisa 35 kg
  • Copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 8 ani

Copiii sub 3 ani vor fi obligatoriu insotiti de parinti pe terenul de joaca.

Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca le poarta de grija in totalitate (inclusiv insotirea acestora la toaleta) si isi asuma intreaga responsabilitatea pentru proprii copii.

Parintii care nu doresc sa-i insoteasca pe copii la locul de joaca isi asuma responsabilitatea lasarii acestora singuri si orice consecinta rezultata din aceasta.

Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca (zgariere, rupere, smulgere, lovire), atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.

Copiii trebuie sa respecte conditiile de inaltime si greutate impuse de producatorul fiecarui joc.

Este interzis accesul a mai mult de 3 copii in trambulina.

Este interzis accesul a mai mult de 5 copii in echipamentul gonflabil.

Sunt interzise: cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe tobogane in sens invers si totodata coborarea pe tobogan cu capul inainte.

In timpul jocului in piscina cu mingi, capul copiilor trebuie sa fie intodeauna la suprafata, acestia nu au voie sa arunce cu mingi sau sa se arunce peste mingi.

Se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare loc din spatiul de joaca.

Nu se admite urcarea in picioare pe masinute.

Nu se admite sarirea de pe peretele de catarare sau din alt loc mai inalt, coborandu-se normal, pas cu pas.

Nu se admite urcarea jucariilor in modularele de joaca.

Se vor respecta cu strictete masurile de siguranta.

Locul nostru de joaca este destinat pentru copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii insotitori.

Este interzis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte cu toc si orice fel de incaltaminte utilizata in exterior, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor. Accesul in spatiul de joaca este permis doar in sosete/botosei.

Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de imbolnavire (tuse, febra, paloare, precum si orice posibile simptome ce ar indica o boala posibil contagioasa), persoanele care insotesc copiii la locul de joaca fiind rugati sa aduca un inscris medical doveditor al lipsei de contagiune a copilului, pentru a evita neplacerile cauzate de o aparenta discriminare, pentru a asigura sanatatea si securitatea tuturor copiilor din locul de joaca.

Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.

 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii din motive de siguranta.

Interzis accesul persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Nu sunt admise: comportamentul violent, limbajul vulgar, jocurile agresive sau loviturile aplicate copiilor de catre alti copii sau de catre adulti.

Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricarei personae in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui.

Nu toleram cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv, obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insotitorilor acestora vis-ŕ-vis de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate pot fi averizate sa paraseasca locul de joaca imediat, fara returnarea contravalorii biletului de intrare si fara reprimirea ulterioara la locul de joaca

Este interzis accesul cu mancare si bautura pe terenul de joaca.

Este interzis accesul cu mancare in spatiul de joaca, cu exceptia unei mici gustari pentru copii, servita in zona destinata parintilor.

Locul de joaca este supravegheat de personae angajate special pentru acest post, dar acestea nu isi asuma responsabilitatea pentru:

  • Certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii, intervenind intre acestia doar daca au posibilitatea si observa problemele si altercatiile acestora;
  • Accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizarea a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitor din neascultarea si refuzul recomandarilor supraveghetorilor, din neatentia copiilor;
  • Accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica si motricitate ale copiilor;
  • Problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor intre ei sau cu personalul supraveghetor;
  • Din neglijenta adultilor insotitori;
  • Supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte.

Supraveghetorii vor ajuta copiii fara insotitor la toaleta daca este cazul, dar nu sunt obligati sa o faca.

Pentru copiii care doresc sa fie chemat parintele sa-l ia de la locul de joaca, personalul de la receptie va anunta telefonic parintele doar daca copilul comunica dorinta sa supraveghetorilor, putand exista decalaje de la exprimarea dorintei pana la apelarea telefonica a insotitorului, in functie de aglomerarea de la receptie sau de exprimarea simultana a problemelor mai multor copii.

Va rugam sa anuntati personalul de la receptie, in scris daca sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastra (exista pericolul ca un parinte sa nu aiba dreptul de a lua copilul, parintii fiind in divort sau copilul prezinta tulburari de comportament, este epileptic sau dependent de insulina si are nevoie de ingrijiri speciale etc.). In caz contrar nu ne asumam raspunderea in fata dumneavoastra.

Copiii vor putea iesi de la locul de joaca doar dupa ce parintele/insotitorul prezinta bonul fiscal pe baza caruia s-a achitat tariful de intrare la joaca. Pentru parintii/insotitorii care nu mai detin bonul fiscal sau nu cunosc alte detalii de intrarea copilului si doresc sa-l ia pe acesta de la locul de joaca, personalul de la receptie va verifica telefonic la numarul lasat la intrare de insotitor daca poate lasa copilul in compania adultului solicitant, masura luata pentru siguranta copilului.

Toate regulile de mai sus sunt valabile si pentru copiii invitati la petrecerile desfasurate in cadrul Kids Arena si pentru grupuri organizate. Responsabilitatea explicarii regulilor revine adultilor insotitori, parintilor sarbatoritului, cadrelor didactice insotitoare.

Multumim pentru intelegerea fata de interesul nostru pentru siguranta copiilor dumneavoastra!

Echipa Kids Arena